HANDELSBETINGELSER

1. Når du bestiller

Når du har bestilt din ordre hos Flexbabe.dk vil du automatisk få en e-mail med en oversigt over din bestilling. Herefter vil ordren blive ekspederet. Hvis din ordre er sat til afsendt er det ikke muligt at lave ændringer til ordren.

2. Annullering af ordre

Ordrer, der endnu ikke er afsendt kan annulleres ved at kontakte os på 42372004 eller på kontakt os

3. Priser

Alle de priser der vises på Flexbabe.dk er i danske kroner og er inkl. 25% dansk moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

4. Betaling

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Kredit som f.eks Visa, Mastercard og Visa Electron. Disse oplysninger transmitteres krypteret gennem Shopify Payments. Du har også mulighed for at betale med MobilePay. Pengene bliver trukket fra kortet, når vi afsender varen. Dog i visse tilfælde kan pengede blive trukket førhen da reservationen af beløbet udløber efter 1(en) uge / 7 dage og man så skal derfor til at ligge en helt ny ordre, og vi derved trækker pengene førhen for at gøre det mindre besværligt for dig(kunden).

5. Fragt og levering

Danmark: Forventet leveringstid er 1-5 hverdage, vi tager forbehold på eventuelle lagerfejl der kan skylde flere leveringsdage. Hvis du oplever levering på mere end 3 hverdage skal du tage kontakt på kontakt os og så vil vi undersøge sagen nærmere. Fragtprisen er 49 kr ved levering uden omdeling, men hvis du bestiller for 499 kr eller derover kan du opnå fri fragt og håndtering med omdeling i Danmark.

6. Bytte & Retur

Du har 365 dages returret på alle køb fra Flexbabe.dk. Bemærk at du skal huske at gemme din kvittering for køb som du får på e-mail efter bestilling. Varen skal sendes til: Flexbabe.dk  + dit ordre nummer Smedegade 19, 6700 Esbjerg.  Du har selv ansvaret for at produkterne når frem i god stand. Ring eller skriv til Flexbabe.dk for vejledning omkring korrekt forsendelse af produkterne. Returpakken skal sendes til vores adresse - med omdeling, vi henter ikke pakker på posthuset.

7. Fortrydelses-/returret

Vi giver 30 dages fortrydelsesret på varer. Modtagne varer skal returneres i samme stand, opbevaring og mængde. Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. Varer skal sendes med omdeling direkte til Smedegade 19, 6700 Esbjerg. Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften for forsendelsen. Det, du har betalt for varen tilbagebetales til dig, efter at vi har modtaget dine varer retur. Ved benyttelse af fortrydelses-/returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Refunderes en del af ordren og beløbet derefter ryger under 599 kr fratræder gratis fragt og fragten bliver derefter trukket fra det refunderede beløb. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 7 hverdage indtil du har dine penge Varen skal sendes til: Flexbabe, Smedegade 19, 6700 Esbjerg

8. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Vi, hos Flexbabe.dk tager forbehold for evt. afgiftsændringer, korrektur- og prisfejl, tekniske fejl, udsolgte vare og force majeure, herunder arbejdskonflikt og evt. mangel ved eller forsinkelse af leverancer fra leverendører.

9. Reklamationsret

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare. Lider varen af en fejl eller mangel, vil firstgrade.dk søge at afhjælpe denne eller alternativt foretage omlevering. Du skal tage kontakt til Flexbabe.dk på kontakt os eller 42372004  Opdager du en fejl eller mangler ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Flexbabe.dk og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Flexbabe.dk vil derefter håndtere din reklamation – alternativt kan du henvende dig i en af vores butikker, der så vil håndtere din reklamation på normal vis – i så fald skal du huske at medbringe din faktura.  

10. Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet og webshops. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion.

Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov